Ajuntament de Flix

El passat dia 28 de desembre, l’Ajuntament va signar diversos convenis de col·laboració amb entitats del municipi: Club Patí Flix, Associació de Dones de Flix, Agrupació Sardanista de Flix, Flexus Teatre i Orfeó de Flix. Els actes de signatura van tindre lloc al despatx de Batllia i a la Sala de Plens.

Per l’Ajuntament de Flix, signà el batlle Francesc Barbero Escrivà. Pel Club Patí Flix, Júlia Muñoz Cubells; per l’Associació de Dones, Alba Gracia Talarn; per l’Agrupació Sardanista, Josep Llauradó Català; per Flexux Teatre, Montserrat Hernández Pendas; i per l’Orfeó de Flix, Lluís Sabaté Arqué.

Signatura del conveni amb el Club Patí Flix, pel batlle Francesc Barbero Escrivà, i la presidenta del Club Patí Flix, Júlia Muñoz Cubells.

Signatura del conveni amb l’Associació de Dones de Flix, pel batlle Francesc Barbero Escrivà, i la presidenta de l’ADF, Alba Gracia Talarn

Representants de l’Ajuntament i de les entitats, després de la signatura dels convenis. D’esquerra a dreta, Lluís Sabaté Arqué, president de l’Orfeó de Flix; Montserrat Hernández Pendas, presidenta de Flexus Teatre; Francesc Barbero Escrivà, batlle de Flix; Josep Llauradó Català, president de l’Agrupació Sardanista de Flix; i Pau Guiu Rofes, regidor de Cultura de l’Ajuntament de Flix.