Ajuntament de Flix

Des de l’Ajuntament de Flix fa temps que es treballa per implantar nous models d’eficiència i sostenibilitat al municipi. Una de les últimes accions dutes a terme ha estat la implantació d’una estació de recàrrega de cotxes elèctrics situada a la plaça del Mercat. La nova estació de càrrega semi-ràpida i amb una potència de 22.2 kW (32.0 A), ha estat instal·lada per Etecnic, empresa especialitzada en enginyeria elèctrica i mobilitat sostenible.

La principal premissa d’aquesta acció és que la infraestructura de recàrrega per als vehicles elèctrics és clau per al seu desenvolupament i implantació, i és que no hi haurà vehicles elèctrics circulant per carrers i carreteres amb normalitat si no hi ha una infraestructura de recàrrega que permeti que els vehicles es desplacin pel territori de forma similar a com actualment ho fan les vehicles convencionals.

D’aquesta manera, es preveu seguir instal·lant noves estacions de recàrrega en el futur, quatre d’elles al nou pàrquing que s’adequarà al carrer Joan Maragall, davant l’antic sindicat.