Ajuntament de Flix
Aquest any, els alumnes de l’Escola Municipal de Música de Flix no han pogut celebrar l’habitual audició de final de curs. A més, des de l’inici de l’estat d’alarma, van haver de canviar la seua metodologia de classes habitual i adaptar-la al format telemàtic. Seguint aquesta línia amb la que han acabat l’últim trimestre i part del segon, han decidit dur a terme un vídeo musical interpretant tots junts però alhora separats, cadascú des de casa seua, l’Oda a l’alegria composada per Ludwig van Beethoven -basada en aquest cas, en la versió del músic Miguel Ríos-, coincidint amb l’any dedicat al compositor alemany.
Els arranjament, l’adaptació i la coordinació del vídeo ha anat a càrrec de Joan Bagés Rubí, Alfons Guiu Mestres i Núria Lazcano Milian, de l’equip de professorat de l’Escola Municipal de Música. La realització és de Maria Pena Costa.