Ajuntament de Flix

Tal i com era d’esperar, la situació d’aquest any permet celebrar l’habitual revetlla de Sant Joan com ho havíem fet fins ara. No obstant això, creiem que és una data que no pot passar inadvertida, per la qual cosa enguany la vespra de Sant Joan adquirirà un nou format.

A les 18.15 h la Flama del Canigó arribarà a la plaça de l’Església acompanyada del Motoclub on l’esperaran les pubilles i els hereus per, a continuació, fer la lectura del manifest. Aquest any, no es repartirà coca de Sant Joan i no hi hauran ballada de sardanes ni foguera. A més, la gent que vulgui assistir presencialment, haurà de portar mascareta. És per això, que es durà a terme la retransmissió de l’acte per Ràdio Flix, per tal que tothom pugui seguir l’acte sense haver d’assistir-hi presencialment.

A partir de les 20 h i fins les 3 de la matinada, es farà la revetlla a través de Ràdio Flix amb la col·laboració de dj’s locals que seran els encarregats de posar música: Jaume Tarragó, Salva Miró, Ferran Llop, Laia Ferrús – Gemma Sonet – Xènia Ciuraneta, Albert Català, Blai Margalef i Jordi Gibert. A més, els bars i restaurants que col·laboren, posaran la música de Ràdio Flix a les terrasses per tal d’amenitzar els carrers del poble tots a la vegada al mateix ritme. Així doncs, animem a tothom a sintonitzar l’emissora i a gaudir de la nit de Sant Joan des de les terrasses dels bars o des de casa.

Els establiments col·laboradors que amenitzaran la nit seran el Restaurant l’Ànima, l’Hotel Nou Casino, El Racó, Cafeteria la Clau, El Edén, Pizzeria Vincent, Lo Continental, Pista d’Estiu de La Unió Social, Bar Kursaal, Café de Mari, Cerveseria Dresden i l’Escala.

Recordeu que podeu utilitzar el directori de l’app FlixActiu on trobareu tots els telèfons de contacte dels establiments per poder demanar taula.

Finalment, demanem responsabilitat i recordem que cal mantenir totes les mesures de seguretat.