Ajuntament de Flix
Ha estat publicat en aquesta pàgina web el Decret de Batllia d’adopció de mesures per al personal municipal en la fase 0 del desconfinament, que ha comportat la reorganització dels horaris d’alguns dels seus treballadors.
Alguna de les mesures ja havia estat anunciada prèviament pels mitjans com el restabliment el 6 de maig del servei d’autobús municipal, amb un horari excepcional, sense prestació de servei escolar, amb un aforament del 50% i l’ús obligatori de mascareta.
Per al personal de les oficines municipals i de comptabilitat, els serveis tècnics, l’arxiu i el centre d’empreses, el decret estableix dos torns, alternant en cada cas la feina presencial i el teletreball. Per al cas concret de les oficines municipals s’ha habilitat un punt d’atenció al públic a la planta baixa de la Casa de la Vila on s’atendrà de 10 a 13 h de manera rotatòria per les administratives i auxliars de cada torn. Aquest mateix horari d’atenció al públic, de 10 a 13 h, s’ha establert també per al centre d’empreses.
Per al personal de la brigada municipal, s’ha disposat que l’entrada i la sortida es faci de manera esglaonada.
Per al personal de la Biblioteca Municipal també s’han disposat torns alterns de treball presencial amb accés tancat al públic, amb torns de matí i tarda.
Així mateix, s’ha establert la reincorporació del personal del Pla d’Ocupació per l’Incendi, també amb entrada i sortida esglaonada dels treballadors.
El decret per altra banda ha aixecat parcialment la suspensió acordada per la Junta de Govern el 9 d’abril, permetent la represa dels treballs de neteja de la Biblioteca Municipal, l’autobús i el Casal del Jove.
En un últim punt, s’estableix la reobertura de la perruqueria de la Llar dels Jubilats, amb les pertinents mesures de seguretat.
Per a consultar el text complert d’aquest nou Decret de Batllia, s’hi pot accedir des d’aquesta mateixa pàgina web a través del menú “AJUNTAMENT”, i seguir l’itinerari “AJUNTAMENT / Informació / CORONAVIRUS / Disposisions Ajuntament de Flix / Decret de Batllia d’adopció de mesures per al personal municipal en la fase 0 del desconfinament”.

Imatge del punt d’atenció al públic habilitat als baixos de l’edifici de la Casa de la Vila.