Generalitat de Catalunya / Ajuntament de Flix
A partir de la iniciativa de comunicar diàriament la resposta a les preguntes més freqüents que va fer des del primer moment la Direcció General de Protecció Civil, s’ha creat aquest apartat per donar resposta a moltes preguntes sobre la situació d’emergència sobre el coronavirus. Les consultes que recollia aquest document estan incloses sobretot en els apartats Mobilitat i Obertura d’establiments.
A més de les consultes ja recollides per Protecció Civil, s’inclouen les consultes de Salut (l’àmbit en què se centra aquesta emergència) i més consultes d’altres temàtiques (ajuts socials, comerç i consum, educació i universitats, treball i empresa…).
Aquestes preguntes s’actualitzaran diàriament i hi trobaràs resposta a temes que et poden interessar. Per exemple, quins establiments estan oberts, si pots anar en cotxe, on has de renovar l’atur…
Les preguntes freqüents estan organitzades per temes. Pot ser que una pregunta estigui a més d’un tema.
Així mateix es recomana que abans de trucar al 012 o al 061, o de preguntar a xarxes socials, busca si trobes aquí la resposta. Ajudaràs a descongestionar aquests canals d’atenció ciutadana.
Accés des de la pàgina web de l’Ajuntament de Flix
Des de la pàgina web de l’Ajuntament de Flix s’ha creat un enllaç per accedir a aquesta pàgina de preguntes freqüents, a través del menú “AJUNTAMENT” i seguint l’intinerari “AJUNTAMENT / Informació / CORONAVIRUS / Preguntes freqüents”.