Ajuntament de Flix
Ahir dilluns 16 de març es va emetre un nou Decret de Batllia, de mesures organitzatives en relació a la prevenció del coronavirus SARS-CoV-2. La nova resolució recull algunes de les mesures ja anunciades el mateix dilluns, com la restricció de serveis municipals i el suport als col·lectius de risc pel Covid-19. Entre altres, estableix també

  • Els serveis bàsics i estratègics que són necessaris garantir a l’Ajuntament de Flix;
  • La suspensió dels terminis per a la tramitació de procediments administratius de l’Ajuntament de Flix; la suspensió de les sessions ordinàries dels òrgans col·legiats de la Corporació
  • La nova organització del personal de l’Ajuntament, amb torns rotatoris en la majoria dels serveis, incidint en l’ús preferent dels mitjans telemàtics o el telèfon per contactar amb el personal, a més d’indicar quins serveis no oferiran atenció al públic.

També s’apel·la al sentit comú de la ciutadania davant d’aquesta situació excepcional i demanar seguir la informació exclusivament a través dels canals oficials habituals, on s’anirà informant puntualment de totes les novetats. Es fa una crida a la tranquil·litat i responsabilitat dels veïns, insistint que es tracta de mesures preventives amb l’objectiu de protegir la salut de les persones. També es posen a disposició de la ciutadania uns enllaços amb informació de seguretat i neteja emesos pel Ministeri de Sanitat, la Generalitat de Catalunya i l’Agenda de Salut Pública.
La totalitat del text del nou decret es pot consultar en aquesta pàgina web, accedint a l’enllaç “AJUNTAMENT” i seguint l’itinerari “AJUNTAMENT / Informació / CORONAVIRUS / Decret de Batllia, de mesures organitzatives en relació a la prevenció del coronavirus SARS-CoV-2 – 16 de març de 2020”.