Ajuntament de Flix
Aquest proper diumenge 15 de desembre, entre les 10 i les 14 h, a la plaça del Mercat es farà una nova edició del Mercat de Santa Llúcia, que comptarà amb diverses parades d’establiments comercials locals. Paral·lelament hi haurà activitats dirigides especialment als infants, d’animació, tallers, inflables, la visita del Pare Noel, entre altres. Així mateix també hi haurà balls per a tots amb l’Escola de Dansa Laura.
Amb el Mercat de Santa Llúcia s’obre un programa d’activitats organitzades per la Unió de Comerciants de Flix, dins de la Campanya de Nadal. El proper 20 de desembre, a partir de les 17 h, hi hauran balls pels carrers de Flix a càrrec de l’Escola de Dansa Laura (“Dansem pel comerç!), que finalitzaran a la plaça de l’Església on hi haurà xocolatada a càrrec de Ca la Dolors, té a càrrec de Verdures Mokhtar i i coca de l’Àrea de Guissona. I el 7 de gener, a la plaça de l’Església, i retransmès en directe per Ràdio Flix, es farà a les 13 h, el sorteig de regals dels establiments de la Unió de Comerciants i el sorteig de quatre vals de compra, dos valorats amb 200 euros cadascun, de la Unió de Comerciants, i dos valorats amb 250 euros cadascun, de l’Ajuntament de Flix; el sorteig es farà entre totes les butlletes recollides durant la Campanya de Nadal.
Aquestes activitats han estat organitzades per la Unió de Comerciants, amb la col·laboració i el suport de l’Ajuntament de Flix i la Generalitat de Catalunya.