Ajuntament de Flix
Aquest proper diumenge 10 de novembre se celebren novament les eleccions al Congrés de Diputats i al Senat, a conseqüència de la manca d’acord per formar el govern de l’Estat entre els grups polítics sorgits de les Eleccions Generals del 28 d’abril. A Flix podran exercir el seu vot 2.672 persones, 8 menys que en l’anterior convocatòria d’abril (2.684).
Per districtes i seccions, el nombre de persones electores es distribueix de la següent manera:

  • Districte 1r, secció 1a: 789 persones (423 a la mesa A i 366 a la mesa B)
  • Districte 1r, secció 2a: 1.022 persones (482 a la mesa A i 540 a la mesa B)
  • Districte 2n, secció 1a i única: 861 (460 a la mesa A i 401 a la mesa 8).

Els col·legis electorals, com se sap, estan ubicats a Ca Don Ventura (les 4 meses del districte 1r) i a l’Escola Enric Grau Fontseré (les 2 del districte 2n).
L’horari de votació es desenvolupa entre les 9 i les 20 h; després es procedeix a introduir a les urnes els vots rebuts per correu i finalment voten els membres de les meses. A continuació s’inicia l’escrutini començant pels vots per al Congrés de Diputats i després, els del Senat.
En aquesta convocatòria electoral a la demarcació de Tarragona es presenten un total de 14 candidatures al Congrés de Diputats. Al Senat són 13 les formacions polítiques que han presentat candidats. La majoria d’aquestes formacions (7), presenten 3 candidats; la resta (6), solament en presenten 1. Tenint en compte això, en aquesta ocasió hi haurà 27 candidats al Senat a la demarcació de Tarragona, dels quals els votants en podran marcar a la papereta fins a 3.