Ajuntament de Flix
Aquest proper diumenge 11 d’agost tindrà lloc una jornada de voluntariat a la finca de l’Ermita de del Remei, una de les afectades per l’incendi forestal dels passats mesos de juny i juliol. Fins al moment, s’hi han inscrit més de 100 persones per participar-hi, tot recordant que les inscripcions encara estan obertes fins avui mateix divendres 9 d’agost.
Desenvolupament de la jornada i activitats a realitzar
El punt de trobada serà la plaça del Mercat a les 7 del matí del dia 11, per sortir amb l’autobús municipal o amb vehicles particulars; en aquest darrer cas cal optimitzar el número d’ocupants per vehicle ja que la zona d’aparcament serà molt limitada.
Les feines a dur a terme consistiran en retirar el brancatge cremat de les oliveres i altres arbres de dins dels bancals i la retirada de brossa i neteja de l’entorn. Posteriorment, amb la maquinària adequada es procedirà a la trituració de les restes vegetals.
Cal que les persones que hi participin portin roba adequada, gorra pel sol i allí es facilitaran guants i beguda. No cal portar cap eina ni se n’autoritzarà l’ús per temes de seguretat.
La jornada finalitzarà amb un esmorzar a la plaça de l’Ermita.
En cas d’activació del nivell 2 o 3 Pla Alfa per condicions meteorològiques adverses, aquesta activitat pot ser suspesa.