Ajuntament de Flix / Grup de Natura Freixe / Reserva Natural de Sebes
Organitzat per l’Ajuntament de Flix, amb el suport del Grup de Natura Freixe i la Reserva Natural de Sebes, el proper diumenge 11 d’agost tindrà lloc una jornada de voluntariat a l’Ermita del Remei per fer feines de retirada d’arbrat cremat i brossa als bancals de l’ermita.
Les persones interessades en participar-hi, a partir de dilluns 5 d’agost s’hauran d’inscriure a través del web www.flix.cat amb el formulari habilitat o bé a través dels formularis en paper que hi haurà a disposició a les oficines de l’Ajuntament; per a accedir al formulari de la pàgina web, cal anar al menú “TRÀMITS I PARTICIPACIÓ”, i seguir l’itinerai “TRÀMITS I PARTICIPACIÓ / Participació / Inscripcions jornada de voluntariat a l’Ermita del Remei”.
El punt de trobada serà la plaça del Mercat a les 7 del matí del dia 11, per sortir amb l’autobús municipal o amb vehicles particulars; en aquest darrer cas cal optimitzar el número d’ocupants per vehicle ja que la zona d’aparcament serà molt limitada.
Les feines a dur a terme consistiran en retirar el brancatge cremat de les oliveres i altres arbres de dins dels bancals i la retirada de brossa i neteja de l’entorn. Posteriorment, amb la maquinària adequada es procedirà a la trituració de les restes vegetals.
Cal que les persones que hi participin portin roba adequada, gorra pel sol i allí es facilitaran guants i beguda. No cal portar cap eina ni se n’autoritzarà l’ús per temes de seguretat.
La jornada finalitzarà amb un esmorzar a la plaça de l’Ermita.
En cas d’activació del nivell 2 o 3 Pla Alfa per condicions meteorològiques adverses, aquesta activitat pot ser suspesa.