Ajuntament de Flix
S’han publicat en aquesta pàgina web les bases del Concurs Fotogràfic Festa Major 2019 i del Concurs de la portada del programa Festa Major 2019 (modalitats “majors de 14 anys” i Infantil).
En el Concurs de la portada del programa de la Festa Major 2019, en les dos modalitats es podran presentar fins un màxim de 3 obres per participant. En els dos casos el format ha de ser A3 vertical i i portar les paraules “Flix Festa Major 2019” i “del 14 al 18 d’agost”, que podran ser úniques o formar part d’una frase que les contingui. El termini de presentació d’obres és el dia 19 de juliol. Els premis seran, per a la categoria de majors de 14 anys:

  • 1r Premi: Val de compra de 160 € i trofeu
  • 2n Premi: Val de compra 90 € i trofeu
  • 3r Premi: Val de compra de 50 € i trofeu

Per a la categoria Infantil, es lliurarà un trofeu a cadascun dels tres primers premiats.
Pel que fa al Concurs Fotogràfic Festa Major 2019, la temàtica és lliure i es podran presentar fins un màxim de 3 obres per participant i modalitat (Blanc i negre i Color). El termini de presentació de les fotografies finalitza el dia 31 de juliol. Hi haurà tres premis per cadascuna de les dos modalitats, que són els següents:

  • 1r Val de compra de 200 € i trofeu
  • 2n Val de compra de 100 € i trofeu
  • 3r Val de compra de 50 € i trofeu

Per a consultar la totalitat del contingut de les bases, s’hi pot accedir a través del menú “AJUNTAMENT”, seguint l’adreça “AJUNTAMENT / Informació / Cartells i programes d’activitats”.