Ajuntament de Flix
S’ha iniciat el període de matriculació per al curs 2018-2019 de les Aules d’Extensió Universitària per a la Gent Gran. Les persones interessades poden adquirir la butlleta d’inscripció i el programa del curs a les oficines municipals.
Les persones que es van matricular el curs passat, rebran la butlleta i el programa al seu domicili per correu postal.
El preu de matriculació és de 30 euros. Els pensionistes de La Caixa amb carnet del Club Ara, del Club Estrella o de la targeta de Pensió Multiestrella, comptaran amb una bonificació del 75% (preu de matrícula, 7,5 euros). Per formalitzar la inscripció, cal aportar la butlleta complimentada més el comprovant bancari de pagament (en el cas dels pensionistes de La Caixa, caldrà que aportin a més una fotocòpia del carnet del Club Ara, del Club Estrella o de la targeta de Pensió Multiestrella). El període de matriculació finalitza el proper 31 d’octubre.
12 xerrades
La inauguració i la primera sessió del curs 2018-2019 serà el dia 20 de novembre de 2018. Comprèn un total de 12 xerrades, que tindran lloc fins al mes de maig, de temàtica diversa: Economia, Filologia, Història, Història de l’Art, Medicina, Nutrició, Psicologia, Música, Geologia i Pedagogia. Totes es desenvoluparan, com en les últimes edicions, a la sala de Ca Don Ventura. Al marge, hi haurà una sortida cultural.
Les Aules d’Extensió Universitària per a la Gent Gran estan organitzades pel Campus de les Terres de l’Ebre de la URV, amb la col·laboració dels ajuntament on es realitzen les sessions de xerrades. Set poblacions ebrenques acolliran aquest curs 2018-2019 les aules: Amposta, Deltebre, Sant Carles de la Ràpita, la Sénia, Móra d’Ebre, Tortosa i Flix.