Ajuntament de Flix
Germán March Sierra ha estat el guanyador del primer premi del Concurs de la portada del programa de la Festa Major 2018 amb l’obra que portava per títol “Festuk”. El segon premi ha estat per a Oscar Navarro Navarro, amb “La festa que sedueix”; i el tercer per a Anna Méndez Prunera, amb “Viu la festa a Flix”.
El primer premi està dotat amb un val de compra de 140 euros; el segon, un val de compra de 70 euros; i el tercer, un val de compra de 35 euros. Aquests vals de compra es podran bescanviar en qualsevol establiment comerciant de Flix adherit a la campanya “Compra a Flix”. A tots tres guardonats també els correspon un trofeu.
Pel que fa a la modalitat infantil del concurs, ha estat guardonada amb el primer premi Anna Armora Daura, amb l’obra “Quedem?”, a qui li correspondrà un trofeu. No s’han atorgat més premis en no haver-hi més participants en aquesta modalitat.
El jurat del premi s’ha reunit el matí del 18 de juliol a les dependències municipals i ha estat integrat per Maria Pena Costa, Lydia Beltri Bagés i Iris Prunera Sabaté.

Obra guanyadora del primer premi del Concurs de la portada del programa de Festa Major 2018, de Germán March Sierra