Ajuntament de Flix
Avui dimecres 13 de desembre a les 19:30 h. s’impartirà a Ca Don Ventura una xerrada sobre les malalties infeccioses, activitat que forma part de les programades en suport a la La Marató de TV3, que ha dedicat aquesta edició a donar suport a la recerca sobre aquest tipus de malalties. La xerrada serà impartida per la metgessa Rosa Martínez, qui ha participat en aquesta activitat les darreres edicions de La Marató.
Diumenge vinent 17 de desembre és el dia en què hi haurà la programació especial de La Marató a TV3. És per aquest motiu que s’han organitzat durant la setmana prèvia tot un seguit d’activitats. Diumenge passat, 10 de desembre, tingué lloc l’esmorzar solidari al Bar L’Escala organitzat pel Moto Club Flix. I el proper dissabte 16 de desembre es farà al saló de cinema de La Unió Social l’activitat “Ballem per La Marató”, a càrrec de l’Escola de Dansa Laura.
Al marge, com es recordarà el passat 21 d’octubre es van dur a terme les activitats organitzades pel col·lectiu d’entitats i l’Ajuntament de Flix a la pista de La Unió Social, jornada durant la qual es van recaptar 3.226 euros.