Ajuntament de Flix
Dissabte passat 21 d’octubre tingueren lloc a la pista de La Unió Social les activitats que entitats i col·lectius de la població i l’Ajuntament havien organitzat en suport de La Marató de TV3. Entre les aportacions realitzades per totes les persones que s’hi van aplegar, es van recaptar finalment 3.226 euros nets.
La jornada s’inicià aviat amb la paella popular que comptà amb un centenar de participants. Més endavant començaren la resta d’activitats: jocs, esports, ballades de sardanes, danses, passejos amb moto, tapes solidàries, begudes, etc. Com estava previst i per segon any consecutiu, cap a dos quarts de 7 de la tarda es féu la megafoto, amb totes les persones que en aquell instant es trobaven a la pista. La megafoto fou realitzada novament per la fotògrafa flixanca Cristina Sabaté. Al marge, durant una bona estona un equip de TV3 estigué filmant i fent entrevistes. Tot plegat -megafoto i reportatge- serà emès durant el programa especial de La Marató que es farà el 17 de desembre.
Com en les últimes edicions, hi haurà més activitats en suport a La Marató de TV3 les quals es programaran per al proper mes de desembre al voltant del programa especial, i de les qual se n’informarà puntualment.

Aspecte de la pista d’estiu d’estiu a mitja tarda.
(* Cliqueu damunt la imatge per accedir al reportatge fotogràfic)

La megafoto amb tots els assistents als actes, realitzada per Cristina Sabaté.