Ajuntament de Flix
Avui divendres 24 de novembre es fa arreu la jornada de Black Friday, i a la qual també s’hi adherit la Unió de Comerciants de Flix. Als comerços local s’oferiran descomptes per les compres realitzades, a més de sorpreses i regals. Tanmateix, es podrà gaudir de punxadetes “a preus d’escàndol” al Bar Continental, al Bar 21 i al Bar L’Escala presentant qualsevol tiquet de compra.
Amb el Black Friday s’obre la Campanya de Nadal a Flix. Més endavant, a partir del 7 de desembre i fins al 7 de gener, les persones que facin compres en els comerços locals podran participar en el sorteig de quatre vals de compra, per valor de 200 euros cadascun, dos per a compres efectuades en comerços associats a la Unió de Comerciants, la qual aporta aquests vals; i els altres dos en qualsevol comerç de Flix adherit a la Campanya de Nadal, vals que aporta l’Ajuntament de Flix. El sorteig s’efectuarà el dia 8 de gener en directe des de Ràdio Flix. També durant el mateix periode qui ho desitgi podrà votar l’aparador que més li agradi a través de l’adreça de Facebook de la Unió de Comerciants (www.facebook.com/uniodecomerciantsdeflix/).
L’altra activitat de la Campanya de Nadal la protagonitzarà l’Escola de Dansa Laura, oferint balls amb música nadalenca pels carrers de Flix el dia 22 de desembre. En finalitzar aquesta activitat hi haurà xocolatada per a tothom.