Realització del programa Cloret TV. Imatge: Canal 21

El Cloret TV és un projecte de periodisme digital de l’escola de Flix que ha guanyat el primer premi del Fòrum Internacional d’Educació i Tecnologia celebrat a Tarragona i coordinat per la URV i universitats catalanes. El premi FIET ha reconegut aquest centre de la Ribera d’Ebre per ser un referent al conjunt de Catalunya en la innovació pedagògica amb tecnologies digitals. Júlia Muñoz i Mireia Abelló són les mestres responsables del projecte.

L’aula d’aquesta escola es converteix per unes hores en un plató i els alumnes agafen el rol de tècnics, redactors o editors. Segueixen així els passos que faria un mitjà televisiu real.

El projecte serveix perquè els alumnes adquireixin competències en tecnologies digitals. Però també, perquè s’ho passen d’allò més bé mentre aprenen.

Realització del programa Cloret TV. Imatge: Canal 21