Ajuntament de Flix

El BOE d’ahir dijous 28 de desembre va publicar dos anuncis d’ADIF de licitació de serveis d’assistència tècnica relacionades amb l’ampliació d’apartadors de diverses estacions de ferrocarril del tram Saragossa-Tarragona per Casp, entre elles la de Flix.

La primera de les licitacions està destinada als serveis d’assistència tècnica per al control i vigilància en l’execució de l’obra de construcció d’afeccions a instal·lacions de seguretat i comunicacions per a l’ampliació de 750 m d’apartadors a les estacions de Fuentes de Ebro, la Puebla de Híjar, Xiprana, Nonasp i Flix. El valor estimat de l’actuació és de 433.237,27 euros. El termini per presentar ofertes o sol·licituds de participació és el 22 de gener de 2024.

La segona licitació és per als serveis d’assistència tècnica per al control i vigilància en l’execució de l’obra per a l’ampliació dels apartadors fins a una longitud útil de 750 m en les estacions de Xiprana, Nonasp i Flix. En aquest cas, el valor de licitació estimat és de 421.083,11 euros. El termini per presentar ofertes o sol·licituds de participació és el 10 de gener de 2024.

En tots dos casos, la duració del contracte, acord marc o sistema dinàmic d’aquisició és de 26 mesos.