Magdalena Pujol Vidal acompanyada de familiars i representants polítics

Ajuntament de Flix

El Departament de Drets Socials de la Generalitat de Catalunya va retre homenatge a Magdalena Pujol Vidal amb l’entrega de la Medalla Centenària amb motiu del seu centè aniversari.

L’acte es va dur a terme al seu domicili particular a Flix i va comptar amb la presència de familiars i representants polítics. Així doncs, van ser-hi presents Francesc Barbero, batlle de Flix, Gemma Abelló, regidora de Drets Socials de l’Ajuntament de Flix, Blanca López, consellera de Benestar Social del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre, i Juan Manuel Jaramillo, director dels Serveis Territorials de Drets Socials de les Terres de l’Ebre i encarregat de fer l’entrega de la medalla en nom del conseller de Drets Socials de la Generalitat de Catalunya, Carles Campuzano.

La finalitat de la Medalla Centenària, gravada amb un arbre amb cent fulles, és retre homenatge a la gent gran representada per les persones centenàries.

Magdalena Pujol Vidal amb la Medalla Centenària