Ajuntament de Flix

L’exregidora de l’Ajuntament de Flix, Norma Pujol Farré és la nova directora de l’Institut de Desenvolupament de les Terres de l’Ebre (IDECE). El nomenament s’ha produït aquest dilluns 25 de setembre durant la reunió del consell rector d’aquest organisme. L’IDECE és una institució adscrita al Departament d’Empresa de la Generalitat de Catalunya que té, entre d’altres funcions, la gestió de la via navegable de l’Ebre.

És diplomada en magisteri d’educació musical per la Universitat de Lleida i postgraduada en gestió i direcció de centres educatius per la mateixa universitat i en educació musical per la Universitat Autònoma de Barcelona i mestra de la Generalitat de Catalunya des del 2010.

Ha estat regidora de l’Ajuntament de Flix durant dos mandats (2015-2019 i 2019-2023), pel grup municipal ERC-Entesa per Flix; durant el segon, fou la portaveu del Govern Municipal. Paral·lelament, fou coordinadora territorial de Joventut de les Terres de l’Ebre (2016-2018) i, posteriorment, directora general de Joventut de la Generalitat de Catalunya (2018-2019). Així mateix, fou diputada al per ERC al Congrés durant les legislatures XIII (maig-desembre 2019) i XIV (2019-2023); durant aquesta etapa parlamentària, fou presidenta de la Comissió de Drets de la Infància del Congrés.

En l’àmbit de Flix, va formar part de l’equip de redacció de la revista d’informació local La Veu de Flix des de l’any 2008 fins al 2015. És membre de diverses entitats culturals i esportives com ara el Centre d’Estudis de la Ribera d’Ebre, l’Associació Cultural La Cana, la Joventut Esportiva de Flix i d’Òmium Cultural. Formà part dels equips de remadores del Club Nàutic de Flix, entitat esportiva de la que en fou presidenta entre 2012 i 2015.

Norma Pujol Farré, nova directora de l’IDECE
(Ajuntament de Flix)