Membres de l’Ajuntament de Flix que van assistir a l’acte del Dia de les Esquadres a Tortosa. D’esquerra a dreta, Àlex Estela Carreras, cap de la Guàrdia Municipal; Francesc Barbero Escrivà, batlle de Flix; Natxo Olivar Pascual, regidor de Mobilitat i Protecció Civil; i Laia Gómez Aran, segona tinent de Batllia.

Ajuntament de Flix

El passat divendres 26 d’abril es va celebrar l’acte del Dia de les Esquadres de la zona de les Terres de l’Ebre. Durant l’acte, que tingué lloc a l’Auditori Felip Pedrell de Tortosa, es van lliurar un total de 122 felicitacions, entre les quals 112 a membres del cos de Mossos d’Esquadra i altres 10 externes a membres d’altres cossos policials i de seguretat, personal del servei d’administració i ciutadans. Entre les institucions que foren guardonades amb aquest reconeixement hi hagué l’Ajuntament de Flix, en agraïment a la seua col·laboració amb el cos dels Mossos d’Esquadra durant el darrer any. El guardó fou recollit pel batlle de Flix, Francesc Barbero Escrivà. A l’acte també hi foren presents la segona tinent de Batllia, Laia Gómez Aran; el regidor de Mobilitat i Protecció Civil, Natxo Olivar Pascual; i el cap de la Guàrdia Municipal, Àlex Estela Carreras.

A destacar, així mateix, que dos flixancos també van estar guardonats, Christian Palliso Solà i Ferran Rosich Prunera.

El batlle de Flix va fer menció de tot plegat en els seus perfils a les xarxes X (abans Twitter) i Facebook.

 

El batlle de Flix, en el moment de rebre el guardó de reconeixement.

El batlle de Flix, Francesc Barbero Escrivà, amb els dos flixancos que també van rebre un reconeixement, Christian Palliso Solà -a l’esquerra- i Ferran Rosich Prunera, entre dos agents dels Mossos d’Esquadra amb uniforme de gala.