• El festival està organitzat per l’Associació de Dones de Flix i l’Ajuntament de la localitat amb l’objectiu de fomentar la cultura catalana entre el públic infantil

Imagina Ràdio

El Festivalet a la Vora de l’Ebre, un festival cultural infantil, se celebrarà per primera vegada a Flix (Ribera d’Ebre), el dissabte dia 30 de setembre. Aquest festival està organitzat per l’Associació de Dones de Flix i l’Ajuntament del municipi. Té com a missió principal apropar la cultura catalana popular a un públic infantil cada cop més influenciat per les noves tecnologies. A través d’activitats lúdiques i educatives, el festival busca estimular l’interès dels més joves en les tradicions i valors de la cultura local.

Un dels objectius clau del Festivalet és aconseguir una major visibilitat territorial, promovent la participació de les comarques veïnes en aquesta jornada multicultural. Això, segons expliquen des de l’Asssociació de Dones, “contribuirà a trencar barreres geogràfiques i a establir llaços entre les diferents comunitats, reforçant la cohesió social i la diversitat cultural de la zona”.

A més, el festival promou, mitjançant les arts escèniques, l’habilitat de gestió de les emocions i sentiments entre els participants. A través de representacions artístiques, els infants tindran l’oportunitat de desenvolupar les seues habilitats emocionals i de comunicació de manera lúdica i creativa.

Aquest festival de cultura infantil no només vol promocionar un espai d’entreteniment per als més petits, sinó que també té com a objectiu educar-los en valors d’igualtat de gènere, promoure la creativitat i l’aprenentatge a través de l’art i les activitats culturals. Així, el Festivalet vol contribuïr a la construcció d’una societat més justa, igualitària i inclusiva des del món de la infància.

L’Associació de Dones de Flix i l’Ajuntament conviden a tothom a participar en aquesta celebració de la cultura infantil el dissabte dia 30 de setembre. El Festivalet a la Vora de l’Ebre promet ser una jornada enriquidora i divertida per a tota la família.

Podeu comprar les entrades aquí.

Sobre l’Associació de Dones de Flix

L’Associació de Dones de Flix té com a missió principal promoure un espai de trobada, intercanvi, reflexió i treball per a dones i grups de dones des d’una perspectiva feminista. Busquen fomentar societats lliures de subordinacions de gènere, basades en el cuidat de la vida i, en conseqüència, en un desenvolupament equitatiu, sostenible en termes humans, econòmics i ambientals. A través de les seues activitats i programes, l’associació busca empoderar les dones i promoure la igualtat de gènere en tots els àmbits de la vida.