La directora general de l’Agència Catalana de la Joventut, Laia Girós, en el moment de la signatura al Llibre d’Honor, acompanyada pel batlle de Flix, Francesc Barbero, la coordinadora territorial de Joventut i regidora de l’Ajuntament, Laia Gómez, i el director territorial de Drets Socials, Juan Manuel Jaramillo.

Ajuntament de Flix

Aquest migdia ha estat rebuda a les dependències de l’Ajuntament de Flix la directora general de l’Agència Catalana de la Joventut, Laia Girós i Borràs, acompanyada pel director territorial de Drets Socials a les Terres de l’Ebre, Juan Manuel Jaramillo Ropraz, i la coordinadora territorial de Joventut a les Terres de l’Ebre i regidora d’Infància, Adolescència i Joventut, Laia Gómez Aran. A la rebuda hi han estat presents el batlle de Flix, Francesc Barbero Escrivà, i regidors i regidores de la Corporació.

Durant la seua estada, la directora general ha estat convidada a signar al Llibre d’Honor de l’Ajuntament de Flix. Posteriorment, amb el director territorial de Drets Socials i la coordinadora territorial de Joventut, s’han dirigit a la Reserva de Sebes, on s’estava duent a terme una de les activitats del Tria’t l’Estiu.

L’estada de la directora general de l’Agència Catalana de la Joventut Flix forma part d’una visita d’activitats d’estiu a les Terres de l’Ebre. A més de la nostra població, també ha estat a Caseres en un camp de treball a l’Espai de la Batalla de l’Ebre, i a Móra la Nova, al Mas de la Coixa on es fan colònies d’estiu.

Instant de la rebuda a les dependències municipals.

Regidors i regidores de l’Ajuntament de Flix assistents a la rebuda.

La directora general llegint el contingut del text redactat al Llibre d’Honor.