Ajuntament de Flix

El Campus de Futbol Sala organitzat per Football Stars, sota la coordinació de Joan Mani i Jordi Castellví, va donar el tret de sortida el passat dilluns, 24 de juliol, i s’estendrà fins al divendres, 28 de juliol. En la seua primera edició, ha tingut el privilegi de comptar amb la participació  d’Alex Yepes, tot un referent del futbol espanyol i jugador internacional de la Selecció Espanyola de Futbol Sala.

El campus va dirigits a nens i nenes d’entre 6 i 18 anys i tal com assegura un dels seus promotors, Joan Mani, “l’objectiu principal és que els nens i nenes gaudeixin i s’ho passin bé, al mateix temps que aprenen futbol sala de la mà d’un professional”.

Aquesta activitat compta amb la col·laboració del Futbol Sala Flix i de l’Ajuntament de Flix. Així com amb el patrocini del Restaurant l’Ànima, la Cerveseria Dresden, Pescaporta, bar l’Escala, Plusfresc, Bonpreu i Bon Àrea.

A més a més, com a activitat complementària, aquest dimecres, el jugador Alex Yepes impartirà una xerrada al bar l’Escala explicant la seua experiència al món del futbol sala. El divendres tindrà lloc un dinar per a tots els participants al Restaurant l’Ànima i de sis a vuit de la tarda se celebrarà l’acte de cloenda del campus amb un pica-pica al mateix restaurant i amb l’entrega de diplomes, en el qual també i podran assistir familiars i amics.