Ajuntament de Flix

Imatge global dels documents cedits del Club Patí Flix

Ahir 23 de març de 2023, van ser cedits a l’Ajuntament de Flix per al seu ingrés a l’Arxiu Municipal, documents del Club Patí Flix. El cedent fou Lluís Margalef Català, tot i que en el document de cessió que lliurà aclareix que hi ha “una petita col·laboració de Josep Armora Català”, tots dos molt vinculats al club durant molt de temps. Al moment de la cessió hi foren presents el batlle de Flix, Francesc Barbero Escrivà, el regidor d’Esports, Caco Casals Rodes, la regidora portaveu de l’Equip de Govern, Norma Pujol Farré i el cedent dels documents, Lluís Margalef Català.

Contingut de la documentació

Els documents cedits són variats, comprenent cronològicament en la seua majoria la dècada dels anys 90 del segle XX, un període en què el CP Flix jugà a la Divisió d’Honor, màxima categoria de l’hoquei. Hi ha dossiers amb fulls de resultats, cartells, retalls de premsa; altres documents com llistes de jugadors, targes federatives de jugadors i entrenadors, targes d’acreditació, banderins, etc. També un important recull de fotografies i vídeos (VHS).

Un cop ingressats a l’Arxiu Municipal, es procedirà a la classificació, ordenació i descripció dels documents.

Arxivadors amb fotografies i fulls de resultats, entre altres documents.

Caràtules d’enregistraments en cintes de vídeo VHS.

Targes federatives i fotografia.

Targes d’acreditació.

Els assistents en el moment de la cessió. D’esquerra a dreta: Norma Pujol Farré, regidora portaveu de l’Equip de Govern; Caco Casals Rodes, regidor d’Esports; Josep Antoni Collazos Ribera, responsable de l’Arxiu Municipal; Lluís Margalef Català, cedent dels documents; i Francesc Barbero Escrivà, batlle de Flix.