Ajuntament de Flix

Recentment s’ha dut a terme el manteniment de tots els parcs infantils del municipi per tal que els infants en gaudeixin amb la màxima seguretat.  La intervenció ha tingut lloc als set parcs infantils del poble, repartits entre el poble, la Bassa de les Clotxes i les Casetes.

El manteniment ha anat a càrrec de l’empresa Peps Espais, especialitzada amb mobiliari urbà d’espais públics i privats i ha ascendit al cost de 10.067,20€. En primera instancia es va procedir a fer una primera revisió per comprovar i valorar l’estat de totes les atraccions dels parcs infantils de la Plaça de la Pau, del parc de l’INCASOL, de la Bassa de les Clotxes, del carrer Pere Quart, de la plaça Ripoll Fortuño, de la placeta de la Lluna i de la plaça del Sol. Un cop comprovat l’estat, la intervenció ha consistit, principalment, en polir i pintar totes les atraccions, així com reparar i reemplaçar totes aquelles peces o mobiliaris que ho han requerit.

Per una altra banda, s’han instal·lat alguns elements nous a la plaça del Sol, conegut popularment com Parc de la Caputxeta, com un sorral, una font d’aigua amb dos nivells, una paperera i tres bancs nous. A més, properament es procedirà a la instal·lació d’un element inclusiu per impulsar la implantació d’àrees de joc accessibles per tal que hi puguin jugar infants amb diferents capacitats.

Tasques de manteniment
Parc infantil de la Plaça de la Pau
Parc infantil de la Plaça de la Pau
Parc infantil de la Bassa de les Clotxes
Parc infantil d’INCASOL
Parc infantil de la plaça Ripoll Fortuño a les Casetes
Parc infantil del carrer Pere Quart
Parc infantil de la plaça del Sol
Parc infantil de la plaça del Sol