Ajuntament de Flix

L’Escola Bressol Municipal Pam i Toc informa a les famílies que del 10 al 21 de maig s’obre el període de preinscripció al primer cicle de l’educació infantil. Per a realitzar la sol·licitud, cal emplenar el formulari de preinscripció d’ensenyament i el formulari intern Escola Bressol Municipal. L’entrega dels documents es pot fer per dos vies:

  • De manera telemàtica enviant la documentació a escolabressol@flix.cat
  • Presencialment presentant la documentació al centre; per fer-ho caldrà demanar cita prèvia trucant al telèfon: 977411240.

Us informem que el codi de centre de l’Escola Bressol Municipal Pam i Toc que es demana a la sol·licitud és el següent: 43007491.

Juntament amb la sol·licitud de preinscripció cal presentar la següent documentació:

  • Original i fotocòpia del llibre de família o altres documents relatius a la filiació. Si l’alumne o alumna està en situació d’acolliment, la resolució d’acolliment del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies.
  • Original i fotocòpia del DNI de la persona sol·licitant (pare, mare, tutor, tutora, guardador o guardadora de fet) o, si la persona sol·licitant és estrangera, de la targeta de residència on consta el NIE o del passaport. Si es tracta d’estrangers comunitaris, document d’identitat del país d’origen.

A més, les persones que a la sol·licitud han al·legat el compliment d’un o més criteris de prioritat han de presentar la documentació que els acredita.

  • El contracte laboral, certificat d’empresa o document de l’Agència Tributària per justificar la proximitat del lloc de treball del pare, la mare, el tutor o tutora al centre escollit en primer lloc.
  • L’acreditació de la renda garantida de ciutadania.
  • L’acreditació de la discapacitat quan s’hagi obtingut en una altra comunitat.
  • El carnet de família nombrosa o monoparental quan s’hagi obtingut en una altra comunitat.

Seria interessant que totes les famílies que tinguéssiu previst matricular a les vostres filles o fills a l’escola al llarg del curs 2021-22, realitzéssiu el tràmit de la preinscripció per tal de poder fer una programació més acurada del curs.

Podeu trobar tota la informació relacionada amb el procés de preinscripció a: https://preinscripcio.gencat.cat/