Ajuntament de Flix

Enguany el curs escolar comença dins una nova realitat que requereix esforç i responsabilitat per part de tothom. Des dels centres educatius s’ha estat treballant de valent per poder iniciar el curs amb la major seguretat possible. És per això que després de tots els esforços emprats per organitzar el retorn a les escoles mantenint grups estables de convivència i realitzant torns d’entrada, no es pot realitzar un servei d’autobús habitual, ja que no seria compatible ni coherent amb les mesures adoptades. A més a més, cal tenir en compte també, l’aforament del nostre autobús municipal que és de 18 persones en aquests moments. La suspensió del servei d’autobús escolar és una mesura per la Covid-19, ja que per davant de tot, cal preservar la salut de tota la població.

Així mateix, davant l’eliminació d’aquest servei i la necessitat per part de les famílies de buscar alternatives per accedir a l’escola, animem a tothom a sospesar l’opció d’agafar hàbits i rutines saludables com pujar caminant o similars.