Grup de Natura Freixe

Tot i que les circumstàncies no permeten celebrar una jornada de manera presencial, una setantena de famílies ja s’han inscrit a la diada

Després que el mes de juliol s’anunciés la suspensió de la Festa de les Cigonyes per seguir totes les recomanacions de prevenció pel coronavirus, l’organització de l’esdeveniment va valorar la possibilitat de celebrar aquest esdeveniment de manera virtual per donar continuïtat a una festa que ja va per la seua 18a edició.

Així doncs, tal com estava previst, aquest diumenge 20 de setembre se celebrarà la Festa de les Cigonyes però convertida en un esdeveniment online. El programa, que intenta ser fidel al d’edicions anteriors d’aquesta jornada tan consolidada, consta de diferents activitats dirigides al públic infantil i familiar amb activitats de natura que es podran seguir des de casa:

Tot el dia Decora la teua finestra! Omplim de cigonyes finestres i balcons per celebrar la Festa de les Cigonyes des de casa. Manualitats en família a través de les xarxes.
A partir de les 10:00 h Juguem amb la natura des de casa! Jocs i activitats online a www.freixe.cat/festa-cigonyes
11:00 h Entrem als tancats de pastura!Visita als cavalls de la Camarga de la Reserva Natural de Sebes amb Pere Josep Jiménez, director tècnic del Grup de Natura Freixe i coordinador de la Reserva. Activitat en directe a través d’Instagram.
12:00 h Descobreix tots els secrets de la passera del bosc de ribera!
Visita per la passera del bosc de ribera amb Marta Gázquez, tècnica d’educació del Grup de Natura Freixe.  Activitat en directe a través d’Instagram.
13:00 h Cloenda de la Festa de les Cigonyes.

 

Un dels moments més emblemàtics de la Festa de les Cigonyes és quan les famílies amb nadons nascuts durant l’any anterior recullen el seu diploma commemoratiu.. Aquest any, encara que no es podrà assistir de manera presencial a la diada, es trametrà aquest diploma de manera digital a una setantena de famílies que, tot i les circumstàncies, han volgut participar d’aquesta edició 2.0 de la celebració.

Aquesta festa virtual es podrà seguir a través del compte d’Instagram del Grup de Natura Freixe: www.instagram.com/gnfreixe i de la pàgina web www.freixe.cat/festa-cigonyes.