Ajuntament de Flix
Sota l’epígraf Agost Cultural, s’han programat per als caps de setmana d’aquest mes en curs fins a nou activitats culturals, que es desenvoluparan en diversos espais de la nostra població
Aquest proper dissabte 8 d’agost, a la plaça del Mercat, hi haurà a dos quarts de 7 de la tarda l’espectacle infantil “La volta al món en uns quants contes”, a càrrec de la companyia jomeloguijomelo.com. L’endemà, diumenge dia 9, a les 8 de la tarda i a la “plaça del Nàutic”, hi haurà un concert d’havaneres, a càrrec del grup Penjats de l’Ham.
El cap de setmana següent, divendres 14 d’agost, al plaça del Mercat, hi haurà a dos quarts d’11 de la nit la projecció de la pel·lícula “Barcelona nit d’estiu”, programada dins del Cicle Gaudí. Dissabte 15 d’agost, a la plaça de l’Església i a dos quarts de 8 de la tarda, hi haurà un concert de jazz i dixieland, amb el grup Moby Dixie. I diumenge dia 16, el passeig de l’Ebre acollirà l’acte de lliurament dels premis del III Premi de Narrativa Curta i el II Premi de Poesia Vila de Flix, i del Concurs de Fotografia. L’acte es clourà amb una actuació musical.
El cap de setmana següent, el dissabte 22 d’agost es comptarà amb l’actuació del cantautor Joan Rovira, amb el concert “Sofà al carrer”, que tindrà lloc a dos quarts de 8 de la tarda a la pista d’estiu de La Unió Social. I diumenge dia 23, a la Plaça Major i a l’avinguda de Catalunya, a partir de dos quarts d’1 de la tarda, hi haurà l’actuació “Música en viu al vermut!”, amb la Xaranga Tocabemolls.
Divendres 28 d’agost, a les 10 de la nit i al camp de futbol de terra, es farà una nova sessió d’autocine (pel·lícula per determinar). El preu de l’entrada serà de 3 euros i la recaptació es destinarà per a La Marató de TV3.
El programa d’activitats es clourà el dia 29, diumenge, l’espectacle Ofec!, a càrrec de la companyia Les Cícliques, que tindrà lloc a dos quarts de 8 de la tarda a la Plaça Major.
El programa de l’Agost Cultural ha estat organitzat per l’Ajuntament de Flix, amb el suport de la Diputació de Tarragona.

 

Programa Agost Cultural