Ajuntament de Flix
El diumenge 17 de maig es commemora el Dia Internacional contra la LGBTIfòbia. Volem donar visibilitat a les vostres experiències i pensaments.
Ho podeu fer de dues maneres:

  1. El mateix diumenge, #17M, compartiu una frase a través de les vostres xarxes socials amb l’etiqueta #FlixLGBTI i etiquetant a @ajuntamentflix.
  2. Si voleu fer-ho públic de forma anònima, envieu-nos un missatge privat a través d’Instagram, Facebook o Twitter i ho publicarem sense dir el vostre nom.

Volem compartir les vostres reflexions personals i qualsevol mena de discriminació, injustícia o violència que hàgiu sofert o hàgiu presenciat cap a terceres persones.
Qualsevol persona ha de poder decidir lliurement la seua identitat de gènere i també la seua orientació sexual i afectiva. Els principis d’equitat i de no-discriminació són elements fonamentals dels drets humans, i així ho recull la Llei 11/2014, del 10 d’octubre, per a garantir els drets de lesbianes, gais, bisexuals, transgèneres i intersexuals i per a eradicar l’homofòbia, la bifòbia i la transfòbia.
L’Ajuntament de Flix vol mostrar el seu suport i reconeixement a totes les persones que han estat perseguides o que han patit discriminació o violència.

#FlixLGBTI #FlixEnContraDeLaLGBTIfòbia