CAP de Flix / Ajuntament de Flix
Davant la situació excepcional d’emergència sanitària a conseqüència del Coronavirus, el CAP de Flix ha iniciat un Pla de Contingència.
En aquests moments és molt necessari que l’atenció a la ciutadania es faci sempre que sigui possible de forma no presencial. Les vies habilitades per fer-ho són:

  • Donar-se d’alta a “La Meva Salut”, que de forma excepcional i temporal es podrà fer trucant al telèfon 900 053 723 o en format digital.
    “La Meva Salut”és un espai digital de salut personal que permet veure el pla de medicació vigent, els diagnòstics i informes mèdics, els resultats de proves i exploracions, les vacunes administrades i permet demanar visita i fer consultes als professionals sanitaris de manera no presencial.
  • A través de la web “Contacta” de Gerència Territorial de Terres de l’Ebre per tràmits, gestions, dubtes, anul·lacions i informació.
  • Mitjançant l’espai “Contacteu amb mi”, que us permetrà explicar les vostres necessitats per tal que el centre es posi en contacte amb vosaltres.
  • El telèfon 061 queda reservat per indicis d’haver-se contagiat per coronavirus.
  • El telèfon 112 és exclusiu per a emergències.

Per evitar la propagació del coronavirus, quedeu-vos a casa i preneu mesures higièniques i de distància.
Gràcies.