Ajuntament de Flix
Aquest proper dijous 21 de novembre, a les 6 de la tarda, i al Casal de Joves, s’inaugurarà l’exposició fotogràfica “Tot allò que veiem és bellesa per a algú”, d’Ariadna Pérez i Judit Sánchez. L’exposició es podrà visitar fins al dia 29 de novembre, en horar, de dimarts a divendres, de 17.30 a 20.30 h, i dissabte i diumenge, de 18 a 21 h. Ha estat organitzada pel Centre d’Estudis de la Ribera d’Ebre i l’Ajuntament de Flix.
La bellesa és totalment subjectiva: el que per a una persona pot ser bonic, per a una altra segurament no ho és i a la inversa. Tot i haver-hi uns cànons de bellesa “acceptats”, cada persona ha de tenir els seus propis ideals, és a dir, allò que li pot agradar d’un mateix o d’una altra persona encara que potser no sigui acceptat per la resta de la gent. Tot plegat és el que les autores intenten reflectir en aquesta exposició fotogràfica.