Ajuntament de Flix
Aquest proper dissabte 9 de novembre, a partir de les 4 de la tarda i a la pista de La Unió Social, tindran lloc els actes solidaris a benefici de La Marató de TV3, que en aquesta edició està dedicada a les malalties minoritàries.
Al llarg de la tarda i fins a les primeres hores de la nit hi haurà un seguit d’activitats organitzades conjuntament per l’Ajuntament de Flix i el col·lectiu d’entitats flixanques: inflables, sardanes, tallers, ioga, jocs, balls, música, pintacares, tapa solidària, etc. També hi haurà servei de bar amb el mateix objectiu solidari quan a beneficis. A més, a les 5 de la tarda es farà la Megafoto amb tots els participants als actes.
Tot i que la majoria dels actes tindran lloc a la tarda, també hi haurà a les 14 h un dinar (amb fideuà) organitzat pel Moto Club Flix. El preu del tiquet és de 6 euros i es pot adquirir a les oficines municipals o a la seu del Moto Club Flix.
Al marge, els dies previs al programa especial de La Marató que tindrà lloc el 15 de desembre, també es duran a terme activitats. Una d’elles, Ballem per La Marató, a càrrec de l’Escola de Dansa Laura, ja està programada per al 14 de desembre.