Ajuntament de Flix
La Junta de Govern de l’Ajuntament de Flix, en la reunió efectuada el passat 16 de maig, després del corresponent procés de licitació, va acordar l’adjudicació de la construcció d’una àrea d’aparcament d’autocaravanes a l’empresa Exxaber SL, per l’import de 62.909,56 euros (IVA inclòs).
La citada àrea d’aparcament ha estat projectada per l’arquitecte Josep Bergadà Pujades. S’ubicarà al costat de la carretera C-12, a la zona on hi ha el monument al Pont de Ferro, davant del Polígon La Devesa. Segons el projecte, per poder oferir el servei als seus usuaris, les dotacions mínimes que disposarà seran una presa d’aigua potable; la zona de neteja per buidar les aigües grises i les aigües negres; la connexió elèctrica; el panell informatiu sobre normes d’utilització i la senyalització; la il·luminació nocturna; i lavabos adaptats. El nombre de places per als usuaris serà de 10 en total, de dimensions aproximades de 8,50 m de llargada per 5 m d’ample. Al marge, hi haurà l’adequació del sol de tot l’espai i de les pertinents zones de trànsit.
L’augument d’usuaris que fan servir les autocaravanes, ha comportat que es projecti aquesta àrea a la nostra població perquè puguin disposar d’uns serveis mínims amb condicions.

Ubicació de la zona on s’ubicarà la nova àrea d’aparcament d’autocaravanes de Flix, encerclada amb color roig.
(Font: Josep Bergadà Pujades, Projecte d’execució. Construcció d’aparcament d’autocaravanes. Carretera de Lleida, sòl d’equipament La Devesa, Flix)