Ajuntament de Flix

El proper dimecres 20 de març de 2019, l’Ajuntament de Flix posarà en marxa l’app Flix Actiu, una aplicació per a smartphone dissenyada per apropar l’Ajuntament als veïns i veïnes del municipi, en tots els aspectes possibles. L’app constarà de diversos apartats i funcionalitats com notícies, avisos, enquestes, agenda, llocs i serveis.

A través de l’apartat de notícies, els veïns podran estar informats de tots els fets i esdeveniments relacionats amb el municipi. A més, l’app inclourà una agenda digital amb tots els actes i activitats que es realitzaran al poble.

Per una altra banda, gràcies a l’apartat d’avisos, els usuaris podran ajudar a millorar el municipi avisant a l’Ajuntament sobre qualsevol desperfecte que es puguin trobar com, per exemple, problemes relacionats amb l’enllumenat, els carrers i les voreres, jardineria, recollida d’objectes, etc.

A través de l’apartat d’enquestes, els veïns podran respondre a enquestes i veure la participació ciutadana de forma anònima.

Finalment, a l’apartat de llocs i serveis es llistaran els restaurants, bars, allotjaments, comerços, espais d’interès, visites guiades i altres serveis del municipi amb fotografies, petites descripcions, telèfons de contacte, ubicacions, horaris i enllaços a les xarxes socials.

Així doncs, Flix Actiu és un canal directe amb l’Ajuntament, fàcil i ràpid d’utilitzar. A més, l’app està adaptada a iPhone i Android i inclou sistema de geolocalitzador automàtic dels avisos emesos pels usuaris.