Ajuntament de Flix
Avui divendres 15 de febrer, a les 10 de la nit i al cinema de La Unió Social, es projectarà Petra, del director Jaime Rosales. Aquesta pel·lícula forma part del programa del Cicle Gaudí, un circuit estable de cinema que porta pel·lícules de producció local als cinemes del territori. Preu de l’entrada general és de 4,5 euros; jubilats i joves (amb Carnet Jove), 3 euros
Sinopsi
Petra és una jove artista rebel que, malgrat els advertiments de la seva mare, busca la trobada amb el seu pare, la identitat del qual li ha estat sempre amagada. Jaume és un cèlebre artista plàstic que maltracta a tot aquell que té al seu al voltant. Lucas és un fotògraf humanista que no aconsegueix desprendre’s de l’ombra del seu pare.
La història d’aquests tres personatges es va entreteixint en una espiral de maldat, secrets familiars, mort i violència. Malgrat els intents de Petra i Lucas per contenir la fúria, la rancúnia i l’odi de Jaume, el destí imposarà la seva lògica cruel.
Només al final, una revelació inesperada permetrà que Lucas i Petra trobin junts un camí cap a la redempció.
Fitxa tècnica
Direcció: Jaime Rosales
Guió: Jaime Rosales, Michel Gaztambide i Clara Roquet
Música: Kristian Selin Eidnes Andersen
Estrena: Octubre de 2018
Durada: 88 min.
Gènere: Drama, Suspens
Versió: Original en català i castellà
Intèrprets: Bárbara Lennie, Alex Brendemühl, Joan Botey, Marisa Paredes, Oriol Pla

A3_ESTIU1993_TARRAGONA