Ajuntament de Flix
El termini per poder presentar ofertes per a les obres d’arranjament del paviment asfàltic de la Circumval·lació, s’ha ampliat fins al proper dilluns 18 de desembre. L’obra té un pressupost d’execució por contracta de 79.508,66 euros més 16.696,82 euros en concepte d’IVA. Ha estat redactat pels Serveis Tècnics Comarcals.
Per altra banda BOPT del passat 7 de desembre va publicar l’anunci de l’Ajuntament de Flix de l’exposició pública del projecte. El termini d’exposició i d’admissió de reclamacions és de trenta dies hàbils a comptar a partir del dia següent al de la publicació al BOPT. Les reclamacions cal presentar-les a al Registre General de l’Ajuntament i dirigir-les a l’Alcaldia.
Les persones interessades poden consultar tota la documentació relacionada amb aquest projecte d’obres accedint en aquest enllaç. També s’hi pot arribar al Perfil del Contractant d’aquesta mateixa pàgina web (a través del menú “Ajuntament” i després la llista “Informació”; o el menú “Tràmits” i la llista “Més serveis”).