Ajuntament de Flix
Des del passat dia 28 de novembre estan publicades a la pàgina web de l’Ajuntament de Flix les bases que han de regir la convocatòria del Concurs de mèrits per a la creació d’una borsa de treball per cobrir les vacants de monitors de menjadors escolars i/o acollida.
Els requisits de les persones aspirants han de ser, entre altres:

  1. Tenir la nacionalitat espanyola, d’acord amb les lleis vigents, o tenir la nacionalitat de qualsevol dels estats membres de la Unió Europea o d’aquells estats als quals, en virtut de tractats internacionals celebrats per la Unió Europea i ratificats per Espanya, sigui d’aplicació la lliure circulació de treballadors.
  2. Posseir la capacitat funcional per a realitzar les tasques.
  3. Haver complert setze anys i no excedir de l’edat de jubilació forçosa fixada per la llei.
  4. Posseir el títol d’ensenyament secundari obligatori, o equivalent, o qualsevol altre de nivell superior, o bé estar en condicions de tenir l’acreditació corresponent en la data que acaba el termini de presentació de sol·licituds per prendre part en les proves selectives.
  5. No patir cap malaltia ni disminució que impedeixi el desenvolupament de les corresponents funcions.
  6. No haver estat separat mitjançant expedient disciplinari del servei de qualsevol de les administracions públiques o dels òrgans constitucionals o estatutaris de les Comunitats Autònomes, ni estar inhabilitat absolutament o especialment per a l’ocupació de càrrecs públics per resolució judicial o per a exercir funcions similars a les que es desenvolupaven.
  7. Complir les condicions específiques per exercir les funcions que dins el cos i l’escala li poden ser encomanades.
  8. Posseir el certificat de coneixements de nivell bàsic de llengua catalana orals i escrits (certificat B1) de la Junta Permanent de Català o alguna de les titulacions equivalents.
  9. En cas que els aspirants no puguin acreditar documentalment la possessió del nivell de català exigit, el procés de selecció ha de contenir una prova o l’exercici de coneixements de llengua catalana del mateix nivell al requerit a la convocatòria, que han de superar aquests aspirants.
  10. Certificat negatiu de Delictes Sexuals del Registre Central de Delinqüents Sexuals.

Les sol·licituds per prendre part en el procés de selecció s’han de presentar al Registre General de l’Ajuntament de Flix, dins el termini improrrogable de 20 dies naturals, a comptar des de la publicació de les presents Bases en la pagina web de  l’Ajuntament de Flix, en horari d’oficina, i s’han d’adreçar a l’Alcalde president de l’Ajuntament de Flix.
Per a més informació, les persones interessades poden consultar la totalitat de les bases en aquesta mateixa pàgina web (accedint al menú “Ajuntament” i dins d’aquest a la columna “Informació” anar a l’enllaç “Convocatòries de selecció de personal”) o dirigir-se a les oficines municipals presencialment o trucant al telèfon 977410153.