Aleandra Guerrero durant el seu discurs d’agraïment pel reconeixement. Fotografia: Francisco Visa

Ajuntament de Flix

La Demarcació de les Terres de l’Ebre del col·legi de Periodistes va celebrar el passat divendres, 2 de febrer, un dels seus actes més importants, la V Nit de la Comunicació de les Terres de l’Ebre. Un festa anual de periodistes i per a periodistes que serveix per a reconèixer la trajectòria de professionals del sector de la comunicació que han treballat a diferents mitjans a l’Ebre.

Enguany, entre les persones guardonades, va rebre reconeixement la veu radiofònica flixanca Aleandra Guerrero Rajo, la veu de Ràdio Flix durant més de quaranta anys.

Juntament amb la periodista flixanca, s’han guardonat quatre riberencs més: Salvador Alegria Vitalla (Ràdio Móra la Nova), Encarna Fernández Romero (Ràdio Móra d’Ebre), Mari Carmen Martínez Costa i Rosa Solé Serra (Vídeo Ascó Televisió). El premi al talent ebrenc s’ha lliurat a la periodista tortosina Maricel Chavarria, durant 15 anys cap de la secció de Cultura de ‘La Vanguardia’. També hi ha hagut un record per a la locutora de Ràdio Tortosa recentment traspassada, Luz Acero, i s’ha donat la benvinguda a sis nous col·legiats.