Participants del Concurs de Pesca de la Festa Major 2023

Ajuntament de Flix

El tradicional Concurs de Pesca de Festa Major ha tingut lloc aquest cap de setmana, dies 5 i 6 d’agost, al riu de baix de Flix i ha comptat amb un total de deu parelles participants de la comarca.

Els guanyadors de la competició de pesca esportiva, aquells que van pescar més pes en total, van ser Josep Solé i Àlex Flores amb un total de 33,09 kg; la segona parella guanyadora va ser la formada per Joanthan Losa i Marc Latorre amb 13,25 kg; la tercera parella del podi va ser la formada per Gerard Domènech i Joan Palazón amb 17,86 kg. El premi a la peça major va ser per aquests últims amb una presa de 14 kg. El regidor d’Esports, Caco Casals, i la regidora Gemma Abelló com a batllesa en funcions van assisitr a la cloenda de l’esdeveniment per fer entrega dels premis als guanyadors de la competició.