Ajuntament de Flix

La coregidoria de Festes de l’Ajuntament de Flix fa públic el programa de la Festa Major 2023 que se celebrarà del 12 al 16 d’agost. El programa, com és habitual, arribarà a totes les cases del poble durant els pròxims dies. Les coregidores, Cristina Ferrús i Vera Llombart, destaquen que “són unes festes gratuïtes i populars i pensades per a tota la població amb oferta per a totes les franges d’edat i gustos”. A més, han reivindicat la feina de la Comissió de Festes, Cultura i Tradicions i han afirmat que el programa també és possible gràcies a la implicació de moltes persones, entitats i clubs del municipi.

Les festes segueixen l’esperit de sempre amb alguns canvis destacats com ara que els esdeveniments nocturns seran gratuïts. Enguany les orquestres i concerts de nit tindran lloc a la plaça del Mercat i cada nit, menys l’última, hi haurà discjòqueis fins a la matinada a la pista dels xofars. L’última nit, la del dimecres dia 16, els discjòqueis tindran lloc a la plaça del Mercat i la Festa Major acabarà a les sis de la matinada amb xaranga i esmorzar.