Ajuntament de Flix
Diumenge 11 d’agost, a les 7 de la tarda i a la Biblioteca Municipal Artur Bladé i Desumvila, es presentarà el poemari Huellas hacia el Parnaso, escrit per l’autor flixanco Miguel Leache Campaña. A l’acte hi intervindran la periodista Laia Poblado i el mateix autor, Miguel Leache.
Miguel Leache Campaña va néixer a Flix (Tarragona), el 4 de març de 1997. Actualment, cursa el grau de Llengües Aplicades en la Universitat Pompeu Fabra de Barcelona. Aficionat a la lectura des que era un nen, va començar a escriure contes i relats breus durant l’adolescència. Guanyador del Concurs Relats Senseson (Lleida), en el 2014, amb El pintor de Babilònia.
Huellas hacia el Parnaso és el seu primer títol poètic i el seu primer pas en el món literari. La solitud, l’amor, la llibertat o la senzillesa són alguns dels temes tractats en aquest poemari, l’objectiu del qual és emparar i continuar propagant l’humil plaer que comparteixen les persones per les lletres.