Ajuntament de Flix
Avui dilluns 9 d’abril s’han iniciat les obres d’arranjament del tram de l’avinguda de Catalunya comprès entre l’avinguda de la Llum i el carrer de Sant Jordi. L’obra fou adjudicada a l’empresa Paviments Asfàltics Móra d’Ebre, amb un preu de 113.740 euros (IVA inclòs).
Com s’indicà anteriorment, entre altres actuacions, aquest projecte comporta la construcció de noves voreres, la pavimentació d’aquestes, de la calçada i de la placeta davant del Molí d’Oriol, arrencar l’arbre situat a la calçada i renovar tots els serveis soterrats (clavegueram, xarxa de pluvials, proveïment d’aigua),la renovació de l’enllumenat, etc. El termini d’execució de les obres és de 3 mesos.
A més de l’esmentat tram de carrer, eventualment durant l’execució de les obres hi haurà altres afectacions a la circulació del trànsit rodat, tant a l’avinguda de la Llum com al carrer de Sant Jordi. De tot plegat, es faran els avisos oportuns.

Dos imatges de l’inici de les obres al tram de l’avinguda de Catalunya, entre l’avinguda de la Llum i el carrer de Sant Jordi.