Ajuntament de Flix
Per motius personals del batlle Francesc Barbero Escrivà i de la regidora Norma Pujol Farré, s’han emès sengles decrets de Batllia pels quals es deleguen llurs competències.
Pel que fa al batlle de Flix, durant les properes setmanes ha delegat la funció de batllia i les regidories de la seua competència als següents regidors i regidores:

  • Batllia: en la 1a Tinença de Batllia, Lara Bertran López de los Mozos
  • Regidoria de Promoció econòmica i totes les competències referents a Patrimoni Natural: en la 2a Tinença de Batllila, Francesc Casals Rodes
  • Regidoria de Memòria Històrica: en el regidor Pau Guiu Rofes

Pel que fa a la regidora Norma Pujol Farré, del 23 de novembre fins al 22 de març s’han delegat les regidories de la seua competència a les següents regidores:

  • Regidoria de Via Pública: en la 1a Tinença de Batllia, Lara Bertran López de los Mozos
  • Regidoria d’Educació: en la 3a Tinença de Batllia, Gemma Abelló Treig
  • Regidoria d’Infància, Adolescència i Joventut: en la regidora Vera Llombart Sanjuan

Pare i mare de la primera filla
El passat divendres 20 de novembre va nàixer a l’Hospital Montserrat de Lleida la Isolda Barbero Pujol, primera filla del batlle Francesc Barbero Escrivà i la regidora i diputada al Congrés Norma Pujol Farré. Ha estat aquesta bona notícia de la vinguda de la nova integrant de la família la que ha motivat que el batlle i la regidora deleguin temporalment les seues funcions a la Corporació. Tots dos van fer saber la bona nova a través dels seus perfils privats a les xarxes socials.
Des de l’Ajuntament de Flix expressem l’enhorabona al nou pare i a la nova mare i a la resta de la família pel naixement de la Isolda.