Ajuntament de Flix
Avui dimecres 18 de desembre, a les 5 de la tarda i a la Biblioteca Municipal, es representarà l’obra El senyor dels contes a càrrec de la companyia Myotragus Teatre, espectacle dirigit a nens i nenes a partir dels 5 anys. L’acte ha estat organitzat pel Departament de Cultura, amb la col·laboració de la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Flix, la Biblioteca Municipal Artur Bladé i Desumvila i l’Institut d’Estudis Baleàrics.
El senyor dels contes
És una obra de teatre infantil basada en les rondalles i llegendes de les Balears. En ella s’utilitzen diferents recursos per a poder contar les rondalles, com ara un titella enorme, un llibre pop-up amb imatges de còmic, una il·lustració de 1,60 m del gegant des Vedrà, un ukelele per ambientar les històries amb cançons, un carro que es transforma en vaixell, etc. Es tracta d’un muntatge pensat per a poder ser adaptat a diferents espais que no siguin exclusivament teatres. Té una duració aproximada de 50 minuts.
Myotragus Teatre és una companyia teatral orientada principalment a la creació d’espectacles i a la formació mitjançant cursos i tallers. Es fundà el setembre de 2015 a Binissalem (Illes Balears).