Flix va acollir la cloenda de la trenta-sisena edició del Campionat Interclubs de Tir de Tarragona 2024 el passat dilluns, 17 de juny, en la que s’han disputat un total de sis tirades de les set previstes al calendari, per aquest ordre a Tarragona, Amposta, Valls, Móra d’Ebre, Flix i Cambrils. Diumenge tres de març estava previst celebrar la quarta competició a les instal·lacions del Club de Tir “Racó d’Homedo” de Tortosa. La tirada es va anul·lar pel fort vent que va causar destrosses als portablancs que subjecten les dianes.

El Club Tir Flix va ser l’encarregat d’organitzar la cloenda de la competició amb dinar al restaurant l’Anima, amb assistència de 115 comensals, tiradors i familiars, i lliurament de trofeus.

La classificació masculina s’obté dividint el total de participants per vint, el que dona quatre grups (A, B, C i D), mentre en les dames sols hi ha un grup.

El Campió del Grup “A” va ser José Miguel Millán, del Club de Tir Montsià d’Amposta amb 1.492 punts, el sots-campió Carmelo Sistere del Club de Tir Flix amb 1.478, i el tercer classificat Daniel Merino del Club de Tir Montsià d’Amposta amb 1.473. En el top-10, s’han classificat nou tiradors ebrencs, ocupant el quart lloc Joan Antoni Herrerias (CT Flix), 1465, i a continuació per aquest ordre, Joan Vidal (CT Montsià), 1.460; Antonio Hernández (CT Tarragona), 1.58; Ramón Folqué, 1457; Ernesto Franquet, 1.452 i Oscar Areste, 1.449, els tres del CT Flix, i José Manuel Martín (CT Montsià), 1.445.

La campiona femenina va ser Verònica Agustí del Club Tir Flix amb 1.425 punts, la sots-Campiona Montserrat Palomas Martínez del Club de Tir Jordi Tarragó de Tarragona amb 1.354, i la tercera Laura Sánchez Fernández del Club de Tir Alt Camp de Valls amb 1.296 punts.

Per equips el títol ha estat per al Club Tir Montsià amb 6.603 punts, amb segon lloc per al Club Tir Flix, 6.585, i tercer el Club Tir Cambrils, 6.297. A continuació, el Club de Tir Jordi Tarragó de Tarragona, 6.427; Club de Tir Alt Camp de Valls, 6.363; Club de Tir La Guixera de Móra d’Ebre, 6012, i el Club de Tir Racó d’Homedo de Tortosa, 5.260.