Participants de Flix a les Aules d’Extensió Universitària per a la Gent Gran, després de l’acte de lliurament de diplomes, acompanyats per representants de l’URV i l’Ajuntament de Flix.

Ajuntament de Flix

Ahir dilluns, 17 de juny, a Ca Don Ventura, tingué lloc l’acte de cloenda del curs 2023-2024 de les Aules d’Extensió Universitària per a la Gent Gran. Hi assistiren el director del Campus Terres de l’Ebre de l’URV, Xavier Farré Albendea; el batlle de Flix, Francesc Barbero Escrivà; i la regidora d’Educació de l’Ajuntament de Flix, Laia Gómez Aran. Obrí l’acte el batlle de Flix, Francesc Barbero, tot agraint als presents la seua participació a les aules. Tot seguit, el director del Campus Terres de l’Ebre de la URV, Xavier Farré aprofità el seu parlament per donar a conèixer novetats de cara al proper curs 2024-2025, entre altres que es permetria una implicació més directa dels llocs on es fan les aules en l’organització d’algunes de les activitats, la recuperació de la trobada de les aules de les Terres de l’Ebre al final de curs i, així mateix, va animar a les persones participants a què proposin temes per a les conferències. En finalitzar els parlaments, es feu el lliurament dels diplomes acreditatius de l’assistència a les aules a les persones que han participat en els aules.

Prèviament a l’acte de cloenda s’impartí la conferència “Emili Fontbona, l’escultor que va iniciar Pablo Picasso. Picasso a l’escultura”, que anà a càrrec de Núria Gil Duran, doctora en Història de l’Art i docent de Didàctica de les Ciències Socials, professora del Departament d’Història i Història de l’Art de la URV.

Conferència pendent

Com s’informà en una nota anterior, el proper 27 de juny s’impartirà conferència “La llengua col·loquial a de la televisió”, a càrrec de Mònica Montserrat Grau, lingüista i professora del Departament de Filologia Catalana de la URV, que tindrà lloc a Ca Don Ventura, a les 18 h. Aquesta conferència, inicialment s’havia programat per al passat 3 de juny, però en produir-se el mateix dia una avaria elèctrica a les instal·lacions municipals, es va haver de suspendre i ajornar.

Acte de cloenda del curs 2023-2024, durant la intervenció del batlle de Flix Francesc Barbero. Al centre de la imatge, Xavier Farré, director del Campus Terres de l’Ebre de l’URV. A la dreta, la conferenciant Núria Gil.

Imatge dels assistents a la conferència i a l’acte de cloenda del curs.

Instant de la intervenció del director del Campus Terres de l’Ebre de l’URV, Xavier Farré.