Ajuntament de Flix

Des que es va constituir el Consell Territorial d’Infància i Adolescència de Flix (CTIAF) el passat mes de novembre de 2023, els consellers i conselleres que el formen ja van començar a recollir propostes d’activitats de tots els alumnes de l’Escola i de l’Institut de Flix. D’entre les propostes recollides, els esports i els jocs van ser els temes amb més demanda i és per això que des del CTIAF es va decidir organitzar el Salta!

Després de mesos d’organització, aquest cap de setmana ha tingut lloc l’esdeveniment i els infants i adolescents participants asseguren haver-ho gaudit al màxim.

El Salta! ha omplert diverses places i carrers de Flix on s’hi han practicat jocs i esports com korfbol, tenis taula, bàdminton, datchball, rem, vòlei, mocador musical, bitlles, cementeri i poble-llop-bobo.

Els membres del Consell D’infància i Adolescència de Flix s’han mostrat d’allò més satisfets amb el resultat i asseguren que han guanyat en “esport, salut, companyerisme, poble, comunitat, drets i corresponsabilitats ciutadanes”.  A més a més, l’organització ha agraït la participació de les persones voluntàries, el suport de l’Escola, l’Institut i el Club Nàutic de Flix que han col·laborat proporcionant el material necessari per dur a terme les activitats, així com a l’Ajuntament pel suport i la confiança.

Amb tot, des del CTIAF s’ha aprofitat per reivindicar i recordar un cop més que els infants i els adolescents són ciutadans de l’aquí i l’ara.